GAMA REFAN LUX 55 ml = 35 lei
 • ATENTIE !   Pentru a evita eventuale greseli de comunicare, NU SE PREIAU comenzi telefonic.
 • COLETELE REFAN ROMANIA ce corespund comenzilor CORECTE si COMPLETE, plasate pana la ora 14.00, in conditiile in care pot fi Ambalate - Facturate si trecute in Borderoul de Curier - Posta Romana la timp, pana la ora 15.30, pleaca la ora 16.10 de la noi din CRAIOVA, zilnic, de luni pana vineri, catre clientii si colaboratorii nostri din tara.

 

 


Alege Parfumul De Femei Dorit dupa AROMA si CATEGORIE.pdf
Alege Parfumul de Barbati Dorit dupa AROMA si CATEGORIE.pdf


 • IMPORTATOR REFAN IN ROMANIA: Pot fi comandate cele 185 Parfumuri REFAN direct de la importator, fara intermediari, fara alte taxe sau costuri ascunse, la pretul cel mai mic de pe piata: 

*) Preturile includ TVA.

**)Produsele REFAN beneficiaza de Certificatele ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 precum si Certificatul de calitate CEE ptr produsele REFAN.
Importator REFAN in Romania - Parfumuri, Sapunuri Naturale, Cosmetice - Preturi de la ... 3,5 lei

  Va rugam sa solicitati parfumuri la gramajele disponibile:

 

 • la sticle de 5 ml ( pret 3,5 lei ),

 • la sticle de 20 ml (pret 10 lei ),
 • la sticle de 50 ml (pret 20 lei),
 • la ambalaje metalice SILVER (pret 25 lei),
 • VRAC la Flacoane Plastic de 250 ml (pret 62,5 lei),

 

 • Site-ul va prezinta o oportunitate reala, probabil cea mai buna in acest moment in Romania, de a castiga venituri din confortul casei tale, prin promovarea unor produse de buna calitate la preturi accesibile: parfumuri, produse cosmetice, sapunuri naturale s.a.
 • Puteti cumpara aceste produse direct de la UNICUL IMPORTATOR REFAN din Romania, fara intermediari, la cel mai mic pret din tara.
 • De asemenea site-ul va ofera posibilitatea de a mari veniturile familiei dvs prin promovarea produselor noastre sau de a dobandi independenta financiara prin construirea propriei dvs afaceri.

In oricare din cele 3 variante va regasiti, va vom ajuta, imediat ce  alegeti

una sau mai multe variante potrivite dvs urmarind firma noastra :
 

 

REFAN - 185 Parfumuri REFAN -

click pentru detalii

 

 • stocurile sunt actualizate din ora in ora in functie de facturarea comenzilor si inscrierilor reprezentantilor firmei noastre.

 

                   

 PRETURI :

 

 • Sticle de 5 ml - PRET  3,5 lei *   sunt considerate testere  (sunt livrate fara cutie de carton )
 • Sticle de 20 ml - PRET 10 lei (sunt livrate cu cutie de carton)
 • Sticle de 50 ml - PRET  20 lei  (sunt livrate cu cutie de carton )
 • in Ambalaje Metalice SILVER - PRET 25 lei  (sunt livrate cu cutie de carton )
 • VRAC la Flacoane Plastic de 250 ml - PRET 62,5 lei

           

        Concernul Refan propune, din vasta sa colectie de parfumuri celebre, o linie de 185  parfumuri aflate in topul preferintelor cunoscatorilor. Cele mai renumite si apreciate arome din lume se regasesc in colectia parfumurilor REFAN Franta - Bulgaria, un total 114 parfumuri femei si 71 parfumuri barbati

 

          Parfumurile sunt distribuite colaboratorilor firmei noastre la preturi de importator, fara intermediari.

  

 

    Beneficiati de :

 

  Liste corespondente 185 Parfumuri REFAN. Detalii....

 

Fie ca doriti doar sa cumparati direct de la importator cu 0,25 lei/ml (simplu client), fie ca doriti sa castigati bani prin promovarea produselor noastre catre persoane fizice sau juridice din localitatea dvs sau din intreaga tara (agent de vanzari), sau sa dezvoltati propria dvs afacere (colaborator al firmei noastre) prin  puteti incepe imediat prin INSCRIEREA IMEDIATA SI GRATUITA folosind una din optiunile de mai jos:

 

  COMANDA REFAN  PERSOANA FIZICA  Click aici....

 

  COMANDA REFAN  FIRMA - Persoana Juridica ( SA, SRL, SNC, PFA, PFI,....) Click aici....

Copyright  2007 - 2016
Acest site este destinat Promovarii Produselor REFAN importate si comercializate de catre SC MAD COMPUTERS SRL CRAIOVA in Romania si nu sunt permise reproducerea, redistribuirea catre terte persoane sau publicarea totala sau partiala a informatiilor de pe acest site, sub nici un motiv.
Internetul nu este un mediu sigur sau fara erori, iar emitentul nu isi asuma responsabilitatea pentru nici o pierdere, deformare, modificare sau deteriorare a informatiilor prezentului site.