Despre Parfumurile cu Licenta REFAN


Linia de Parfumerie REFAN:


Calitate...

 

Concernul francez Refan propune , din vasta sa colectie de parfumuri celebre, o linie de 272 de parfumuri aflate in topul preferintelor cunoscatorilor.

Cele mai renumite si apreciate arome din lume se regasesc in colectia parfumurilor REFAN.

Parfumurile contin 42% componente naturale de calitatea cea mai buna, spre deosebire de majoritatea parfumurilor din magazine, unde in zilele noastre parfumurile sunt integral sintetice. Prin continutul de esenta foarte ridicat (15% esenta) parfumurile Refan au o durata de pana la 12 ore . Toate parfumurile din magazine au in componenta, in afara de parfum, apa distilata si alcool, enorm de multi compusi de sinteza, fixatori de miros, coloranti, stabilizatori, substante care pot provoca diverse alergii si care nu ofera parfumului calitate, rafinament si inalta clasa.

 

Ambalaj...


Legat de ambalajele parfumurilor Refan, trebuie sa cunoastem urmatoarele informatii:

Marile case de moda din lume, care lanseaza pe piata parfumurile, nu detin propriile fabrici, ci apeleaza la ajutorul unor fabrici mari si specializate, care pot produce la comanda, in diverse cantitati, aceste parfumuri, pentru clientii lor.

Casele de moda platesc fabricilor producatoare sume mari pentru exclusivitatea asupra parfumurilor nou lansate, pe perioade cuprinse intre 2 si 5 ani. Dupa expirarea perioadei de exclusivitate, fabricile pot vinde parfumurile respective si altor clienti, dar cu conditia sa nu foloseasca marca, denumirea consacrata.

Concernul francez Refan ambaleaza parfumurile intr-un ambalaj propriu sub marca Refan, si pe fiecare sticluta apare un cod numeric care identifica parfumul.

 

Pret...

 

Legat de pretul parfumurilor, un amanunt foarte important ar fi faptul ca in magazine platim foarte multi bani pentru o sticluta de parfum, insa doar 10% din suma platita reprezinta costul de fabrica al parfumului. In rest, platim multi bani pentru marca, designul sticlutei si cutiei (pe care oricum le aruncam la gunoi cand se termina parfumul), publicitate, adaosul magazinului etc. Eliminand aceste cheltuieli (promovarea nu este facuta prin reclama la tv, ci prin consultanti directi, produsele nu se vand in magazine, marca nu este trecuta pe ambalaj) putem aduce pe piata parfumuri de calitate la preturi foarte mici.


 

Linkul extern se deschide într-o filă sau fereastră nouă